BATMAN / BEŞİRİ - Bilek Ortaokulu

Okulumuzda Enerji Tasarrufu Haftası Kapsamında Farkındalık Çalışması Yapıldı

Öğrencilerimiz 8-14 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen enerji kaynaklarının verimli kullanımına, tasarrufun önemine vurgu yapan etkinliklere katıldı.

Öğrencilerimiz sınıflarda yaptıkları sunumlarda enerji tasarrufu konusunda üzerimize düşen görevlerin neler olduğuna dikkat çekerek alınabilecek önlemlere değindi.

Öğrencilerimiz yaptıkları sunumda, “Enerjinin bilinçsiz kullanımının ve israf edilmesinin sadece insanların değil, bütün canlılar için kötü sonuçları olacaktır. Enerjinin gereğinden fazla kullanılması doğal kaynakların çabucak tükenmesine, çevrenin daha fazla kirlenmesine ve küresel ısınmaya neden olur. Enerjinin bilinçli kullanımı, bir yaşam tarzı olarak benimsenmelidir.” ifadelerini kullandı.

09-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 11:22 - Görüntülenme: 49