BATMAN / BEŞİRİ - Bilek Ortaokulu

Okulumuzda İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'un doğumu ve vefatı olan 20-27 Aralık tarihlerini kapsayan hafta, “Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası” olarak ilan edilmiştir. Bu vesile ile Okulumuzda Öğrenciler arası İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi. İlkokul ve Ortaokul düzeyinden 35 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışma, katılımın fazla olmasından dolayı okul bahçesinde düzenlendi. Yarışmaya katılan Öğrencilerimiz; Okul Müdür Yardımcımız, Türkçe Öğretmenimiz ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimizin katılımıyla oluşturulan yarışma komisyonu tarafından teker teker dinlendi. Komisyon tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu yarışmanın birincileri, ikincileri ve üçüncüleri belirlendi. Buna göre:

İlkokulun Birincisi: Amine KARABULUT (4-A)

İlkokulun İkincisi: Asenat KARABULUT (2-A)

İlkokulun Üçüncüsü: Evin KARABULUT (3-A)

Ortaokulun Birincisi: Gamze KARABULUT (5-A)

Ortaokulun İkincisi: Yüsra ÖZCAN (6-A)

Ortaokulun Üçüncüsü: Berat Berke KARABULUT (8-A)

Dereceye girenlerin hediyeleri yapılan törenle Okul Müdürü Suat PEKİNCE tarafından öğrencilere verildi.

Yarışmanın yapılmasında emeği geçen tüm Öğretmenlerimize ve yarışmaya katılan Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 11:20 - Görüntülenme: 63